سویا و تقویت حافظه برای کودکان و بزرگسالان

سویا و تقویت حافظه برای کودکان و بزرگسالان

تحقیقات اخیر نشان دهنده این است که سویا علاوه بر دارا بودن خواص مفید که نقش بسیار مهمی در رژیم غذایی دارد

کمک زیادی به تقویت هوش و حافظه نیز می نماید.

دارو سازان در لندن دریافته اند، افرادی که مواد غذائی سویائی را در رژیم خود به مدت 10 هفته وارد نمایند حافظه

آنها خیلی بهتر از کسانی است که همان میزان پروتئین،چربی و کالری را از غذاهای غیر سویائی دریافت نموده اند.

این مطالعات علاوه بر تأثیر سویا از نظر ایزوفلاونها و آنتی اکسیدانهای شیمیایی (تقلیدی از استروژن) روی مغز، 

تأثیر استروژن را روی هوش و حافظه نیز تأکید نموده است.

محققی بنام Sandra Fife نشان داده که حتی یک تغییر سه ماهه رژیم سویایی می تواند باعث تقویت کامل حافظه 

گردد، یعنی درست از روزی که شما شروع به خوردن 1لیتر از شیر سویا و یا 100 گرم از غذای تافو میل نمودید 

تا مدت سه ماه نتایج آن را در روی حافظه خود ملاحظه خواهید نمود.

سویا قادر است ترشح دوپامین را در مغز تحریک نماید، چاقی و خوردن بیش از اندازه به سطوح دوپامین

مرتبط است.

دوپامین یکی از مواد مترشحه مغز است که سبب احساس رضایت و لذت در انسان می شود.

مصرف بالای سویا باعث کمک به مرکز حافظه می شود.

همچنین مطالعات دیگر نشان داده است، درمناطقی که از سویا به مقدار زیادی استفاده می شود ظهور بیماری

آلزایمر کمتر بوده است.

مطالعات اخیر مبنی بر این است که پروتئین سویا عملکرد ذهن و مغز را تقویت می کند.

ایزوفلاون سویا ذهن زنان را در ایام بعد از یائسگی نیز تقویت می نماید.

 

 

 

 

 


نظرات کاربران
ارسال نظر