پیشگیری از دیابت

پیشگیری از دیابت

آیا غذاهای سویا می توانند خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهند؟با توجه به مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری دیابت در حال حاظر یکی از شایع ترین بیماری های مزمن در ایالات متحده است. بیش از 37 میلیون نفر با دیابت زندگی می کنند و 96 میلیون نفر دیگر به پیش دیابت مبتلا هستند.چندین تغییر در شیوه زندگی می تواند به شما در مدیریت این بیماری کمک کند، و یکی از آنها اضافه کردن غذاهای سویا به رژیم غذایی شما باشد.دانه سویا اغلب برای افراد مبتلا به دیابت توصیه می شود.آنها کربوهیدرات و کالری کمی دارند و منبع خوبی از پروتئین و فیبر هستند، بدن شما به آرامی هضم می کند، که به حفظ سطح قند خون کمک می کند.نکته مهم در اینجا این است که مزایا و معایبی مانند هر غذای دیگری وجود دارد که قول می دهد به کاهش عوامل خطر برای بیماری های مختلف از چاقی گرفته تا دیابت کمک کند.اما همانطور که دیدیم، تحقیقات تاکنون از این ایده حمایت می کند که غذاهای سویا برای بیماران دیابتی فواید دارند.

ترکیبات زیست فعال به نام ایزوفلاون سویا در غذاهای حاوی سویا می تواند خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهند. این ترکیبات ممکن است به کاهش خطر بیماری قلبی و کلسترول،کاهش سطح گلوکز خون و بهبود تحمل گلوکز در افراد مبتلا به دیابت کمک کند.توصیه های پزشکی برای مراقبت از دیابت معمولا شامل تغیرات رژیم غذایی اشت و افزودن غذاهای حاوی سویا گزینه خوبی است.


نظرات کاربران
ارسال نظر